World Trippin' by Tim w/ Tom!

Hitsige oma's, een stinkende bus en vleermuizenpoepberg toe.

Las Vegas, 11 uur in de ochtend, prachtig weer!

Dus even een kort verhaaltje:

Sinds maandag is het in Amerika eigenlijk al slecht weer en dat merk je meteen als toerist, alles is nat en grauw en niemand heeft er veel zin in. L.A. Gingen we uit met een Greyhound bus en dat viel tegen zeg, stinken dat dat ding deed. Mja vervoer is vervoer en het was best goedkoop in vergelijking met een vliegticket... na de eerste zoektocht naar het hostel in Las Vegas hebben we s'avonds ene eitje op brood gegeten en gauw ons bed in.. De dag die volgde was niet veel soeps, veel water en natgespetterd worden door voorbijscheurende auto's, echt waar, me hele broek was nat! 's Avonds zijn we met andere Nederlanders naar Fremont Experience gegaan, een groot tv scherm wat 1x per uur 5 minuten afspeelt, maar dat was wel even 5 minuten genieten. Ook nog op de foto met 2 oude vrouwtjes die in je kont knepen en de avond was weer goed zullen we maar zeggen...

Gisteren naar de Grand Canyon, 1 woord: Onbeschrijvelijk! dus hierbij zeg ik er niets meer over, de foto's leggen genoeg uit!

en vandaag is het dus prachtig weer dus wordt het tijd om de Strip op te gaan en even naar Ceasars Palace, Paris, New York, Bellagio, Circus Circus en nog meer hotels en casino's langs te gaan!

Groetjes!

JK

Fijn om weer wat van je te horen. Goed dat je pappa even hebt kunnen bellen. Veel plezier. Kwam woensdag Linsey in de schouwburg tegen en gisterenavond Alex van Rijn, of ik je al mis??!!
Groetjes, JK

Carla

Hallo Tim,

goed om te lezen dat jullie het goed maken. de kop is er inmiddels af. Leuke foto's !!
Iedere ervaring die je op doet is er weer één bij, negatief of positief.
Pas goed op jullie zelf, hoofd erbij houden !
De judoles van Mark Huizinga was ontzettend leuk, je hebt wat dat betreft wel wat gemist.
Ik zal zo nu en dan wat lezen van je beleeft hebt.
Kom terug als een rijk man !!

Groeten van één van je judomaatjes, Carla.

Marion

Hallo 2T's,
En met volle zakken verder naar het noorden? Hoe hebben jullie die Grand Canyon eigenlijk bekeken? Wat zal je je dan nietig voelen bij zoiets groots,maar dat zal wel bij meer dingen in dat grootse US of America. Have lots of fun ( Leuke foto's van jullie!) En ik kijk uit naar het volgende verhaal.Bye.M+A